Επίπεδο Pre-Junior

JOIN US - WRITING BOOKLET

Κατάλληλο για μικρές ηλικίες. Συνοδεύεται από ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το βιβλίο και τα παιχνίδια δίδονται ΔΩΡΕΑΝ με κάθε βιβλίο της σειράς Join Us 1.

NEW

JOIN US 1 - STUDENT'S

Για μια πιο οικονομική λύση, τώρα ύπάρχει ένα βιβλίο που περιλαμβάνει ΟΛΗ την ύλη για την Pre junior τάξη, δηλαδή: περιέχει το Story book, το πακέτο με τις κάρτες και συνοδεύεται από DVD που περιέχει τις ιστορίες με τα τραγούδια και το λεξιλόγιο του
Join Us 1.

JOIN US 1 - PACKET

63 Α4 κάρτες από χαρτόνι παρουσιάζουν 225 λέξεις - χωρισμένες σε θέματα. Η εμπέδωση του λεξιλογίου επιτυγχάνεται μέσα από διάφορα παιχνίδια. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να χρωματίσουν, να κόψουν και να δημιουργήσουν χαρτοκατασκευές, κάτι που τους κάνει να πιστεύουν ότι στα χέρια τους κρατούν ένα ατελείωτο παιχνίδι και όχι βιβλίο. Συνοδεύεται από Companion με το λεξιλόγιο και οδηγίες για τα παιχνίδια, και όλα τα απαραίτητα χαρτόνια για τις κατασκευές.

DVD – JOIN US 1

Περιέχει τον τρόπο γραφής των γραμμάτων με σταδιακό χρωματισμό, όλες τις λέξεις σε εικόνες και 90 διαδραστικές ασκήσεις για εμπέδωση της αλφαβήτου καθώς και βασικές προτάσεις ερωτήσεων-απαντήσεων.

MINI FLASH CARDS

225 Mini Flashcards σε πλαστικοποιημένο χαρτόνι για την παρουσίαση του λεξιλογίου. Απαραίτητες για τα διάφορα παιχνίδια της σειράς Join Us.

STORY BOOK + DVD

Ένα πολύ ελκυστικό βιβλίο, με απίθανη εικονογράφηση, έξυπνες ιστορίες, χρήσιμους διαλόγους και 9 όμορφα τραγούδια. Είναι ένα βιβλίο που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Συνοδεύεται από DVD. Oι ιστορίες ζωντανεύουν με κινούμενα σχέδια και τα τραγούδια παρουσιάζονται σε μορφή καραόκε.

TEACHER’S BOOK

Πολύ χρήσιμο όχι μόνο γιατί δίνει πολύτιμες συμβουλές για ένα πετυχημένο, έξυπνο και διασκεδαστικό μάθημα, αλλά ουσιαστικά απαλλάσσει από την προετοιμασία πλάνου μαθήματος. Παρουσιάζει λεπτομερώς πώς μπορείτε να παίξετε με τους μαθητές σας 27 παιχνίδια και 6 ακόμα παραλλαγές.

STORY AUDIO CD

Περιέχει τραγούδια από το Story Book.

HATS/MASKS

Οι μικροί μαθητές απολαμβάνουν να «ζωντανεύουν» τις ιστορίες φορώντας τις μάσκες των ηρώων από το Story Book.
12 τεμάχια - πλαστικοποιημένα.

STORY FLASH CARDS

68 κάρτες μέγεθος Α4, σε πλαστικοποιημένο χαρτί 300 γραμ. για την παρουσίαση του μαθήματος.

ALPHABET BOOK

Στόχος: η γνωριμία με το αλφάβητο. Οι μαθητές χρωματίζουν τα γράμματα και παράλληλα μαθαίνουν μία λέξη που αρχίζει με το γράμμα αυτό.

ALPHABET DVD

Καθώς ακούγεται το γράμμα, χρωματίζεται με τη φορά που γράφεται. Περιέχει εκτός από το αλφάβητο και τις λέξεις, 90 διαδραστικές ασκήσεις για εξάσκηση στο αλφάβητο και σε ερωτήσεις-απαντήσεις τύπου: what's this? It’s a... Where..? κ.λ.π.

COLOURING THE ALPHABET 1

Μαθαίνουμε την αλφαβήτα ζωγραφίζοντας καθώς και 3 λέξεις για το κάθε γράμμα.

JOIN US 1 - Offer #1

Το πακέτο JOIN US 1 μαζί με το DVD.

OFFER

JOIN US 1 - Offer #2

To Alphabet Book με DVD σε συσκευασία δώρου.

OFFER

footer banner