Επιπεδο Β' Junior


Super4: Part C

Tώρα ο καθηγητής διευκολύνεται με την καινοτομία μας να παρουσιάσουμε την Γραμματική σε Power Point. Το βιβλίο δίνει πολύτιμες συμβουλές για ένα πετυχημένο, έξυπνο και διασκεδαστικό μάθημα που ουσιαστικά απαλλάσσει τον καθηγητή από την προετοιμασία του μαθήματος.
Παρουσιάζει λεπτομερώς πώς παίζονται διάφορα παιχνίδια.

DEMO PPT

ΤΙΜΗ: 48.00€

520 024 000 000 5

NEW EDITION

Super4 Teacher's: Part C + ΔΩΡΟ Teacher’s AUDIO CD

Πολύ χρήσιμο όχι μόνο διότι δίνει πολύτιμες συμβουλές για ένα πετυχημένο, έξυπνο και διασκεδαστικό μάθημα, αλλά ουσιαστικά απαλλάσσει τον καθηγητή από την προετοιμασία πλάνου μαθήματος. Πολύτιμο βοήθημα με λεπτομερή καθοδήγηση για την παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων και των ιστοριών, καθώς και ιδέες παιχνιδιών για την εμπέδωση του μαθήματος. ΔΩΡΟ το Audio CD που περιέχει τα τραγούδια και το Listening.

520 025 000 000 2

JOIN US 3 + COMPANION

Το JOIN US 3 είναι πακέτο εργασιών για παιδιά της Β Junior και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε μαζί με οποιοδήποτε βιβλίο. Σκοπός του βιβλίου-πακέτου είναι να βοηθήσει τους μικρούς μαθητές - ιδιαίτερα όσους έχουν «δυσκολίες» να εμπεδώσουν γραμματικά φαινόμενα (παιχνιδοποίηση) ή να ασκηθούν στην χρήση του λεξιλογίου (εξέλιξη του προφορικού λόγου).
Αποτελείται από 40 καρτέλες (χαρτόνι) Α4 που περιέχουν σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, παζλ, 17 καρτέλες με επιτραπέζια παιχνίδια, χαρτοκατασκευές, ζωγραφική, πράγματα που κάνουν τα παιδιά με χαρά. Μερικά χαρακτηριστικά δείγματα δίνουμε στο video που ακολουθεί.

DEMO
Στην τιμή του βιβλίου περιλαμβάνονται:
- 10 ηλεκτρονικά παιχνίδια για εξάσκηση λεξιλογίου
- Companion με το λεξιλόγιο και οδηγίες για τα παιχνίδια, κανόνες για το γραμματικό φαινόμενο, ασκήσεις, ρήματα (Ενεστώτας-Αόριστος), ασκήσεις pronunciation, 10 guided εκθέσεις
- Ένα board game σε μεγάλο μέγεθος για παιχνίδι με τα καρτελάκια του βιβλίου
- Βεβαίωση Σπουδών
- Όλα τα απαραίτητα χαρτόνια για τις κατασκευές.

Από 37.00€ μόνο 30.00€

(η τιμή ισχύει μόνο για την έκθεση)

520 007 000 000 8

footer banner