Επίπεδο A Junior

WRITING + IWB + ΔΩΡΟ ψηφιακή πλατφόρμα και e-games

Eνα πραγματικά μοναδικό βιβλίο διότι εξοικειώνει το παιδί στους ήχους και στα γράμματα της αγγλικής. Εξάσκηση στην ανάγνωση με πρώτιστο στόχο την αναγνώριση λέξεων και συλλαβών. Συνοδεύεται με λογισμικό έτσι ώστε να μπορεί να παίξει με την κάθε σελίδα. Περιέχει βίντεο με γραμματικά φαινόμενα, phonics και τραγούδια σε μορφή κινουμένων σχεδίων και καραόκε. Μαζί με το Writing έχετε ΔΩΡΟ τη συμμετοχή σας σε ψηφιακή πλατφόρμα και 4 φανταστικά παιχνίδια για εμπέδωση λεξιλογίου

DEMO

ΤΙΜΗ: 23.00€

520 017 000 000 7


The Super 4 - Part B

Το Super 4 είναι πραγματικά μια επαναστατική πρόταση στην Εκπαίδευση καθώς περιέχει:
έξυπνες ιστορίες με πολύ χιούμορ και ωραία εικονογράφηση, χαρούμενα τραγούδια, παρουσίαση γραμματικών φαινομένων με πολύ απλή γλώσσα σε Video Cartoons, Spiral Syllabus, ποικιλία ασκήσεων για βελτίωση κριτικής σκέψης, 11 ηλεκτρονικά σταυρόλεξα, εφαρμογή φωτογραφικού λεξιλογίου (gamified), ηχογράφηση ΟΛΟΥ του λεξιλογίου, optional part για επιπλέον ασκήσεις, 6 πτυχία επιβράβευσης,

Η τιμή των βιβλίων (Student’s &Companion) είναι 42€ και συμπεριλαμβάνει:
NEW Συμμετοχή σε ψηφιακή πλατφόρμα. Οι ασκήσεις (διαφορετικές από αυτές του βιβλίου) στέλνονται ηλεκτρονικά στους μαθητές, διορθώνονται αυτόματα, βαθμολογούνται και ενημερώνουν καθηγητή-γονέα.
NEW Πραγματική πρωτοπόρα η παρουσίαση της γραμματικής σε Power Point, δηλαδή παρουσιάζεται το γραμματικό φαινόμενο βήμα-βήμα, σαν να φτιάχνουμε παζλ (μπορείτε να δείτε δείγμα).
NEW Όλες οι ασκήσεις παρουσιάζουν λύση της κάθε ερώτησης όταν επιλέξει ο καθηγητής.
IWB Software
Αudio. Hχογράφηση ΟΛΟΥ του λεξιλογίου από native speaker.
Εφαρμογή (εξάσκηση-παιχνίδι) του λεξιλογίου (gamified)
Tests
Βεβαίωση Σπουδών και Sticker Board
Τeacher’s audio cd για listening και τραγούδια.

DEMO PPT
Συνοδεύεται από Teacher’s
Tώρα διευκολύνεται ο καθηγητής με την καινοτομία μας να παρουσιάσουμε την Γραμματική σε Power Point. Το βιβλίο δίνει πολύτιμες συμβουλές για ένα πετυχημένο, έξυπνο και διασκεδαστικό μάθημα, ουσιαστικά απαλλάσσει τον καθηγητή από την προετοιμασία του μαθήματος. Παρουσιάζει λεπτομερώς πώς παίζονται διάφορα παιχνίδια.

ΤΙΜΗ: 48.00€

520 020 000 000 7

FLASHCARDS

82 πλαστικοποιημένες, διπλής όψεως κάρτες 9x14cm. Στη μια όψη υπάρχει η λέξη την οποία προσπαθούν να διαβάσουν μόνοι τους οι μαθητές και στην άλλη υπάρχει η εικόνα της λέξης.

ΤΙΜΗ: 15.00€

520 022 000 000 0

FLASHCARDS - Super 4 Part B

268 Flashcards 10x10cm σε πλαστικοποιημένο χαρτόνι για παρουσίαση λεξιλογίου. Απαραίτητα για τα διάφορα παιχνίδια της σειράς Join Us 1. Οδηγίες για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα flashcards ως παιχνίδι.

ΤΙΜΗ: 20.00€

520 019 000 000 1

JOIN US 2 - PACKET

Το JOIN US 2 είναι πακέτο εργασιών για παιδιά της A Junior και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε μαζί με οποιοδήποτε βιβλίο. Σκοπός του βιβλίου-πακέτου είναι να βοηθήσει τους μικρούς μαθητές- ιδιαίτερα όσους έχουν «δυσκολίες» να εμπεδώσουν γραμματικά φαινόμενα (παιχνιδοποίηση) ή να ασκηθούν στην χρήση του λεξιλογίου (εξέλιξη του προφορικού λόγου).
Αποτελείται από 60 καρτέλες (χαρτόνι) Α4 που περιέχουν σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, παζλ, 16 επιτραπέζια παιχνίδια, χαρτοκατασκευές, ζωγραφική, πράγματα που κάνουν τα παιδιά με χαρά. Μερικά χαρακτηριστικά δείγματα δίνουμε στο video που ακολουθεί.

DEMO
Στην τιμή του βιβλίου περιλαμβάνονται:
- 10 ηλεκτρονικά παιχνίδια για εξάσκηση λεξιλογίου
- Companion με το λεξιλόγιο και οδηγίες για τα παιχνίδια
- Ένα board game σε μεγάλο μέγεθος για παιχνίδι με τα καρτελάκια του βιβλίου
- Βεβαίωση Σπουδών
- Όλα τα απαραίτητα χαρτόνια για τις κατασκευές.

Από 35.00€ μόνο 25.00€

(η τιμή ισχύει μόνο για την έκθεση)

520 006 000 000 1

COLOURING THE ALPHABET 2

Μαθαίνουμε την αλφαβήτα ζωγραφίζοντας καθώς και 1 λέξη για το κάθε γράμμα. Δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν να γράφουν στα αγγλικά.

ΤΙΜΗ: 9.00€

520 023 000 000 8

footer banner