Αγγλικά

Phonics & Phonetics

Το νέο μας επιτραπέζιο παιχνίδι! Στοχεύει στην εξάσκηση των phonics & phonetics που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εμπέδωση του συνδυασμού ανάμεσα σε γράμματα και ήχους, βοηθώντας τους μαθητές στην ανάγνωση και στην ορθογραφία.

Αποτελείται από ένα ταμπλό Α3 και 2 καρτέλες Α4 με 60 καρτελάκια. Πλαστικοποιημένο, με οδηγίες.

ΤΙΜΗ: 7.00€

520 000 000 174 7

NEW

Actions

Ολοκαίνουργο επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στους χρόνους. Όταν διδάξουμε έναν καινούργιο χρόνο πχ Απλό Ενεστώτα, οι μαθητές φτιάχνουν προτάσεις σε αυτό τον χρόνο προσέχοντας να είναι καταφατικές, αρνητικές, ερωτηματικές ή ερωτηματικοαρνητικές. Με αυτό τον τρόπο εξασκούνται στον χρόνο αυτό. Πλαστικοποιημένο με οδηγίες.

ΤΙΜΗ: 4.00€

000 000 000 000 0

NEW

You are the Monkey (CONDITIONALS)

Έξυπνο επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση του υποθετικού λόγου. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά και λύσεις.

right arrow

UPDATED

FLASHCARDS - Α & Β Τάξεων Δημοτικού

160 ολοκαίνουργιες κάρτες με τις λέξεις που διδάσκονται τα παιδιά Α και Β Δημοτικού Σχολείου.
Το πακέτο συνοδεύουν τέσσερα ηλεκτρονικά παιχνίδια αποκλειστικά με το συγκεκριμένο λεξιλόγιο και οδηγίες με τους τρόπους που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε - παίξετε!
Αγοράζοντας το πακέτο έχετε την δυνατότητα να δώσετε τον κωδικό σε όλους τους μαθητές σας για να παίξουν τα παιχνίδια!
Είναι τυπωμένες σε χαρτόνι, πλαστικοποιημένες, διαστάσεων 9 Χ 9,5 εκ.

ΤΙΜΗ: 17.00€

000 000 000 000 0

NEW!

My first words

Ιδιαίτερα ελκυστικό και έξυπνο το παιχνίδι αυτό για να πλουτίσουν οι μικροί μαθητές σας το λεξιλόγιό τους.
60 καρτελάκια για να διδάξουν 111 λέξεις. Μπορούμε να διδάξουμε ή να παίξουμε μόνο με τα καρτελάκια .
Αποτελείται από ένα ταμπλό Α3 πλαστικοποιημένο και 3 καρτέλες Α4 με 60 καρτελάκια κομμένα.

right arrow

NEW!

Spelling is fun

Ιδανικό το παιχνίδι αυτό για μικρούς μαθητές που δυσκολεύονται στην ορθογραφία των μηνών, ημερών, εποχών και όχι μόνο.
Διαλέγετε τα καρτελάκια των λέξεων που θέλετε και μαθαίνουν παίζοντας.
Αποτελείται από 2 Α4 πλαστικοποιημένες καρτέλες που κόβονται σε 160 καρτελάκια.
Οδηγίες αναλυτικά.

right arrow

NEW!

All Tenses

Απαραίτητο και ιδανικό για τον σχηματισμό των χρόνων. Πλαστικοποιημένο, Α3 ταμπλό με κομμένα 20 καρτελάκια για να σχηματιστούν χρόνοι στον καταφατικό, ερωτηματικό και αρνητικό τύπο.

right arrow

All tenses - Καρτέλα

19 χρόνοι με μία ματιά! Απαραίτητη όσο τίποτα αυτή η καρτέλα που περιέχει 19 χρόνους τονίζοντας χρωματικά τις ιδιαιτερότητες του κάθε χρόνου. Στο κάτω μέρος υπάρχει χώρος προβολής είτε του ΚΞΓ σας είτε των προσωπικών σας στοιχείων.

right arrow

Christmas

Έξυπνο, χρήσιμο και ιδιαίτερα οικονομικό το επιτραπέζιο αυτό παιχνίδι με λεξιλόγιο σχετικά με τα Χριστούγεννα. Το δώρο αυτό θα ξεσηκώσει τους μικρούς σας μαθητές! Πλαστικοποιημένο. Οδηγίες αναλυτικά.

right arrow

Tenses

Επιτραπέζιο παιχνίδι με 40 καρτελάκια για εξάσκηση στην επιλογή των χρόνων. Ο παίκτης πρέπει να εστιάσει στο χρονικό προσδιορισμό για να επιλέξει το καρτελάκι με το σωστό χρόνο.
Πλαστικοποιημένο. Οδηγίες αναλυτικά.

right arrow

Uncountable nouns

Επιτραπέζιο παιχνίδι με 40 κομμένα καρτελάκια για εξάσκηση στις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για τα μη αριθμήσιμα ουσιαστικά. Πλαστικοποιημένο. Οδηγίες αναλυτικά.

right arrow

Is there any?

Πρωτότυπο και πολύ έξυπνο, διπλό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στα επίθετα some, any κτλ. Περιλαμβάνει ταμπλό διαστάσεων 28x40 εκ, πλαστικοποιημένο και 20 κομμένα καρτελάκια για ευκολότερη χρήση σε μικρότερες ηλικίες. Περιέχει επίσης 1 δεκάπλευρο ζάρι κομμένο για πιο απαιτητικές ασκήσεις και οδηγίες αναλυτικά. Τέλος έχει πλούσιο λεξιλόγιο σχετικά με κάθε είδους φαγητά.

right arrow

Possessives

Ένα έξυπνο και απαραίτητο επιτραπέζιο παιχνίδι για εμπέδωση της διαφοράς ανάμεσα στα κτητικά επίθετα και τις κτητικές αντωνυμίες. Διαστάσεων 28x40 εκ. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 1 δεκάπλευρο ζάρι κομμένο και οδηγίες αναλυτικά.

right arrow

Present or Past?

Ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι για εξάσκηση
σε phrasal verbs και σε Απλό-Διαρκείας
Ενεστώτα και Αόριστο, ανάλογα με το
χρονικό προσδιορισμό που φέρνει το ζάρι.

right arrow

Modals

Νέο παιχνίδι για εξάσκηση σε ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο γραμματικής, στα MODALS. Παίζεται με 40 καρτελάκια και ένα 8πλευρο ζάρι.
Στο λεξιλόγιο συμπεριλαμβάνονται και αρκετά phrasal verbs.
Είναι πλαστικοποιημένο, τα καρτελάκια είναι κομμένα όπως και το ζάρι, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

right arrow

Flash Cards Weather

Σε αυτό το πακέτο υπάρχουν 2 διαφορετικά σετ,
σύνολο 28 flashcards με:
εικόνες από καιρικά φαινόμενα και οι ονομασίες τους.
Οι κάρτες αυτές είναι χρήσιμες όχι μόνο για παρουσίαση και διδασκαλία αλλά και για εμπέδωση-παιχνίδι.

Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για να παίξετε με αυτές τις κάρτες με 7 διαφορετικούς τρόπους.

right arrow

Past or Present Perfect?

Έξυπνο και απαραίτητο παιχνίδι με στόχο την εξάσκηση στoν Αόριστο και Παρακείμενο Απλό και Διαρκείας. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 1 ταμπλό Α3, πούλια, 1 Α4 κομμένο σε 20 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες.

right arrow

Weather

Είναι ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι για εξάσκηση Ενεστώτα, Μέλλοντα και Αορίστου και με λεξιλόγιο σχετικά με τα καιρικά φαινόμενα. Μπορείτε να το κάνετε ευκολότερο αν οι προτάσεις γίνουν αρχικά όλες καταφατικές και κατόπιν Ερωτηματικές ή Αρνητικές ανάλογα με το τι θα πέσει στο ζάρι.

Flashcards Alphabet με εικόνες και χρώματα

Σε αυτό το πακέτο υπάρχουν 3 διαφορετικά σετ, σύνολο 62 flashcards με: γράμματα της Αλφαβήτου - αντίστοιχες εικόνες και χρώματα.

Οι κάρτες αυτές είναι χρήσιμες όχι μόνο για παρουσίαση και διδασκαλία αλλά και για εμπέδωση-παιχνίδι. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για να παίξετε με αυτές τις κάρτες με 10 διαφορετικούς τρόπους.

Any Questions?

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε! Οι μαθητές εύκολα δίνουν απάντηση αλλά τι γίνεται με την δυσκολία που παρουσιάζουν οι ερωτήσεις?
Το παιχνίδι αυτό σχεδιάστηκε για να ξεπεραστεί η δυσκολία αυτή.

Flashcards με το ρημα to be, αντωνυμίες και κτητικά

Σε αυτό το πακέτο υπάρχουν 5 διαφορετικά σετ, σύνολο 40 flashcards με: Προσωπικές Αντωνυμίες (εικόνες-γράμματα), Ονομαστικής - Αιτιατικής πτώσης, Κτητικά Επίθετα και το ρήμα "to be".

Οι κάρτες αυτές είναι χρήσιμες όχι μόνο για παρουσίαση και διδασκαλία αλλά και για εμπέδωση-παιχνίδι. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για να παίξετε με αυτές τις κάρτες με 5 διαφορετικούς τρόπους.

Going to the sea

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με τη θάλασσα. Ακόμα και τα πιόνια έχουν εικόνες από θάλασσα. Διαστάσεων A4. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

Learn Playing

Επιτραπέζιο παιχνίδι που αποτελείται από 2 Α4 καρτέλες (η μία κόβεται σε 70 καρτελάκια με γράμματα), πλαστικοποιημένες. Περιέχει ζάρι και οδηγίες αναλυτικά.

OFFER

I Am

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση του ρήματος to be στον καταφατικό, ερωτηματικό και αρνητικό.
Διαστάσεων A3. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

Bingo Boards

Bingo Boards καρτέλες 2 καρτέλες (για 2 παίκτες) διαστάσεων Α3, με πλαστικοποίηση, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάθε επιτραπέζιο παιχνίδι που αποτελείται από
καρτελάκια.

The Body

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με το σώμα. Διαστάσεων A3. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

Endings

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ, για εξάσκηση σε καταλήξεις (ρημάτων & ουσιαστικών). Διαστάσεων A3. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο που κόβεται σε 30 κομμάτια παζλ και οδηγίες αναλυτικά.

Reported Speech

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας, με στόχο την εξάσκηση στον Πλάγιο Λόγο, γραμματικό φαινόμενο που δυσκολεύει ιδιαίτερα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο διαλέγοντας καρτελάκια με το ρήμα εισαγωγής στον Ενεστώτα. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, 1 Α4 με τα καρτελάκια κομμένα και οδηγίες αναλυτικά.

The Clock

Ένα χρήσιμο εργαλείο για την εκμάθηση της ώρας. Ένα ρολόι 20x28εκ. πλαστικοποιημένο, με τους δείκτες του στο κάτω μέρος και ένα διπλόκαρφο. Εσείς κόβετε τους δείκτες και τους στερεώνετε με το διπλόκαρφο.

Let’s Count

Είναι ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά με σκοπό να μάθουν τους αριθμούς μέχρι το 10, λεξιλόγιο και πληθυντικό. Παίζεται με 7 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 20 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Let’s play with the Animals

Είναι ενα παιχνίδι για μικρά παιδιά με σκοπό να μάθουν τα ήμερα ζώα και τα χρώματα. Παίζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 2 φύλλα Α4 (40 κομμένα καρτελάκια) λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Wild and Sea Animals

Είναι ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά με σκοπό να μάθουν ζώα και χρώματα. Παίζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 2 φύλλα Α4 (40 κομμένα καρτελάκια) λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Now or every day?

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας, με στόχο την εξάσκηση στην χρήση του Ενεστώτα Απλού και του Ενεστώτα Διαρκείας, γραμματικό φαινόμενο που δυσκολεύει ιδιαίτερα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο αν οι προτάσεις γίνουν καταφατικές. Το παιχνίδι γίνεται πιο απαιτητικό αν ανάλογα με το σήμα γίνουν ερωτηματικές (?) ή αρνητικές (Χ). Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, 1 ζάρι κομμένο, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Passive Voice

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας και με στόχο την εξάσκηση στην Παθητική Φωνή, γραμματικό φαινόμενο που δυσκολεύει ιδιαίτερα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο αν οι προτάσεις γίνουν καταφατικές. Το παιχνίδι γίνεται πιο απαιτητικό αν ανάλογα με το σήμα γίνουν ερωτηματικές (?) ή αρνητικές (Χ). Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, 1 ζάρι κομμένο, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

What is mum wearing?

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας, με στόχο την εξάσκηση στoν Ενεστώτα Διαρκείας, Ρούχα και Χρώματα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο αν οι προτάσεις γίνουν καταφατικές. Το παιχνίδι γίνεται πιο απαιτητικό αν ανάλογα με το σήμα γίνουν ερωτηματικές (?) ή αρνητικές (Χ). Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, πούλια, 2 παζλ, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Comparisons

Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στους βαθμούς των επιθέτων. Αποτελείται από 22 καρτελάκια με 3 εικόνες το καθένα και κομμένο ζάρι. Είναι πλαστικοποιημένο περιέχει οδηγίες και λύσεις.

Phrasal Verbs

Ένα δύσκολο κεφάλαιο της αγγλικής ειναι αναμφισβήτητα τα Phrasal Verbs. Η απεικόνιση του νοήματος ενός phrasal verb βοηθά αφάνταστα στην απομνημόνευση του. Περιέχει οδηγίες για να το παίξετε με 5 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και κομμένο για ευκολία.

Opposites

Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στα επίθετα-αντίθετα. Περιέχει οδηγίες για να το παίξετε με 5 διαφορετικούς τρόπους και λύσεις. Πλαστικοποιημένο και κομμένο για ευκολία.

Colours and numbers

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στους αριθμούς και στα χρώματα. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

UPDATED

Game Board - Cars

Συνοδευτική καρτέλα, διαστάσεων 28x40, με πλαστικοποίηση, δίνει ζωή σε κάθε επιτραπέζιο παιχνίδι με καρτελάκια.

Get on the Train

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο I am, I can, I have got. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Bingo Boards

2 συνοδευτικές καρτέλες, διαστάσεων 28x40, με πλαστικοποίηση, δίνει ζωή σε κάθε επιτραπέζιο παιχνίδι με καρτελάκια.

Tick Tock

Επιτραπέζιο παιχνίδι, για εξάσκηση στην ώρα, διαστάσεων 30x42 εκατοστά.. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Where are you Mr Rat?

Έξυπνο, διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στις τοπικές προθέσεις και αυτές που δείχνουν κίνηση. Παίζεται σε 2 διαδρομές καθώς ο νικητής πρέπει να φτιάξει παζλ και να βγει από το τούνελ. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά και λύσεις. Πλαστικοποιημένο.

Irregular Verbs

Επιτραπέζιο παιχνίδι αποτελούμενο από 60 καρτελάκια για εξάσκηση στα ανώμαλα ρήματα. Παίζεται με διαφόρους τρόπους, δίδονται αναλυτικές οδηγίες. Πλαστικοποιημένο.

Clocks

Επιτραπέζιο παιχνίδι για την εκμάθηση της ώρας. Παίζεται με 2 τρόπους. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 χωρισμένα σε 24 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Make Words

Συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο σχηματισμό λέξεων. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά.

Our Town

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με τα κτήρια. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

UPDATED

Αlphabet (boardgame)

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο αγγλικό αλφάβητο και βασικό λεξιλόγιο. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο.Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

UPDATED

Clothes

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με τα ρούχα. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

Partitives

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ που κόβεται σε 30 κομμάτια, διαστάσεων 28x40εκ. για εξάσκηση στις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για τα μη αριθμήσιμα ουσιαστικά. Πλαστικοποιημένο. Οδηγίες αναλυτικά.

Endings

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ, για εξάσκηση σε καταλήξεις (ρημάτων & ουσιαστικών). Διαστάσεων 28x40 εκ. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο που κόβεται σε 30 κομμάτια παζλ και οδηγίες αναλυτικά.

The frogs play scrabble

Συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο σχηματισμό λέξεων. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά.

Clothes - Puzzle

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ για εξάσκηση λέξεων για τα ρούχα. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο και οδηγίες αναλυτικά.

My or mine?

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στα κτητικά επίθετα και αντωνυμίες που κόβεται σε 20 καρτελάκια. Διαστάσεων 28x40 εκ. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 1 δεκάπλευρο ζάρι και οδηγίες αναλυτικά.

What is Santa Clause wearing?

Έξυπνο, διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση λεξιλογείου με ρούχα, καθώς και ενεστώτα διαρκείας του ρήματος wear (καταφ.-ερωτ.-αρνητ.). Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά και λύσεις.

The Sentence Game

Επιτραπέζιο παιχνίδι διαστάσεων 30x42 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, 102 καρτελάκια με λέξεις, πούλια και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο σχηματισμός προτάσεων.

Alphabet

Επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται με 8 διαφορετικούς τρόπους για παιδιά από A΄δημοτικού. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 3 φύλλα Α4 και είναι χωρισμένο σε 78 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού η εξάσκηση στο αγγλικό αλφάβητο.

Numbers

Επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 που είναι χωρισμένο σε 24 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού η εκμάθηση των αριθμών από το 1 έως το 12.

UPDATED

Summer

Επιτραπέζιο παιχνίδι μεγέθους Α3 για εξάσκηση προστακτικής και go+ing. Πλαστικοποιημένο.

Where...?

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση τοπικών προθέσεων. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 το ένα εξ αυτών είναι χωρισμένο σε 12 καρτελάκια. Λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Some - Any

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση “some - any”. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 το ένα εξ αυτών είναι χωρισμένο σε 16 καρτελάκια. Λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

footer banner