Επιπεδο Β' Junior

Super4: Part C (Student’s book + Companion)+ebook

Οι μαθητές ζουν τις εμπειρίες και τις περιπέτειες των ηρώων μέσα από έξυπνες, γεμάτες χιούμορ ιστορίες. Γίνεται ξεκάθαρη παρουσίαση της γραμματικής, εξοικείωση και στις 4 δεξιότητες (listening, speaking, writing, reading).
Το Companion περιέχει τη μετάφραση όλου του λεξιλογίου, επεξήγηση των γραμματικών φαινομένων και επιπλέον ασκήσεις.
Το λογισμικό του περιέχει 3 εφαρμογές. Τις ιστορίες με κινούμενα σχέδια. Το λεξιλόγιο σε audio μορφή. 18 σταυρόλεξα-παιχνίδια για εξάσκηση.

ΤΙΜΗ: 42.00€

520 024 000 000 5

NEW EDITION

Super4 Teacher's: Part C + ΔΩΡΟ Teacher’s AUDIO CD

Πολύ χρήσιμο όχι μόνο διότι δίνει πολύτιμες συμβουλές για ένα πετυχημένο, έξυπνο και διασκεδαστικό μάθημα, αλλά ουσιαστικά απαλλάσσει τον καθηγητή από την προετοιμασία πλάνου μαθήματος. Πολύτιμο βοήθημα με λεπτομερή καθοδήγηση για την παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων και των ιστοριών, καθώς και ιδέες παιχνιδιών για την εμπέδωση του μαθήματος. ΔΩΡΟ το Audio CD που περιέχει τα τραγούδια και το Listening.

ΤΙΜΗ: 6.00€

520 025 000 000 2

JOIN US 3 + COMPANION

Το πακέτο αποτελείται από 40 καρτέλες - projects (χαρτόνι) Α4 με σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια και χαρτοκατασκευές που βοηθούν στην εξάσκηση λεξιλογίου και γραμματικών φαινομένων. Το Companion περιλαμβάνει την μετάφραση του λεξιλογίου, κανόνες γραμματικών φαινομένων, οδηγίες ως προς την χρήση του κάθε project, σελίδες για writing και ασκήσεις για phonics.

ΤΙΜΗ: 37.00€

520 007 000 000 8

footer banner