Ελληνικά

The Clock

Ένα χρήσιμο εργαλείο για την εκμάθηση της ώρας. Ένα ρολόι 20x28εκ. πλαστικοποιημένο, με τους δείκτες του στο κάτω μέρος και ένα διπλόκαρφο. Εσείς κόβετε τους δείκτες και τους στερεώνετε με το διπλόκαρφο.

NEW!

Μαθαίνω Γραμματική Παίζοντας (Α')

Επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά A΄δημοτικού. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 20 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Βασισμένο στη διδακτέα ύλη της A΄τάξης Δημοτικού.

Tικ …τακ

Επιτραπέζιο παιχνίδι, για εξάσκηση στην ώρα, διαστάσεων 30×42 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Μαθαίνω Αριθμητική Παίζοντας (Α')

Επιτραπέζιο παιχνίδι, πλαστικοποιημένο. Περιέχει 18 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Βασισμένο στη διδακτέα ύλη της Α΄τάξης Δημοτικού.

Μαθαίνω Αριθμητική Παίζοντας (Β')

Επιτραπέζιο παιχνίδι, πλαστικοποιημένο. Περιέχει 18 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Βασισμένο στη διδακτέα ύλη της Β΄τάξης Δημοτικού.

Παίζω με τις λέξεις

Επιτραπέζιο παιχνίδι διαστάσεων 30x42 εκ., για παιδιά από Α΄ δημ. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, 140 καρτελάκια με γράμματα, πούλια και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός η εξάσκηση στο σχηματισμό λέξεων.

Μαθαίνω να συλλαβίζω παίζοντας με την αλφαβήτα

Επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται με 9 διαφορετικούς τρόπους για παιδιά από A΄δημοτικού. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 4 φύλλα Α4 χωρισμένα σε 96 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού η εκμάθηση της ελληνικής αλφαβήτου και ο σχηματισμός συλλαβών.

Μαθαίνω να μετράω

Επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται με 5 διαφορετικούς τρόπους, για μικρά παιδιά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 χωρισμένα σε 20 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού η εκμάθηση των αριθμών από το 1 έως το 10.

Αριθμοί

Επιτραπέζιο παιχνίδι, για την εκμάθηση των αριθμών (μονάδες – δεκάδες - εκατοντάδες). Παίζεται με 6 τρόπους για παιδιά από A΄ δημοτικού. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 χωρισμένα σε 24 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού η εκμάθηση των αριθμών από το 1 έως το 12.

Μαθαίνω Γραμματική Παίζοντας (Β΄)

Επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά Β΄δημοτικού. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 χωρισμένα σε 20 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Βασισμένο στη διδακτέα ύλη της Β΄τάξης Δημοτικού. Σκοπός του παιχνιδιού η εκμάθηση των βασικών κανόνων γραμματικής.

footer banner