Αγγλικά

Flashcards Alphabet με εικόνες και χρώματα

Ένα σετ με τα 26 γράμματα της Αλφαβήτου, 26 εικόνες και 8 βασικά χρώματα.
Οι κάρτες αυτές είναι χρήσιμες όχι μόνο για παρουσίαση και διδασκαλία αλλά και για εμπέδωση-παιχνίδι.

NEW!

Any Questions?

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε! Οι μαθητές εύκολα δίνουν απάντηση αλλά τι γίνεται με την δυσκολία που παρουσιάζουν οι ερωτήσεις?
Το παιχνίδι αυτό σχεδιάστηκε για να ξεπεραστεί η δυσκολία αυτή.

NEW!

Flashcards Alphabet

Ένα σετ με τα 26 γράμματα της Αλφαβήτου. Οι κάρτες αυτές είναι χρήσιμες όχι μόνο για παρουσίαση και διδασκαλία αλλά και για εμπέδωση-παιχνίδι.

NEW!

Flashcards με το ρημα to be, αντωνυμίες και κτητικά

Σε αυτό το πακέτο υπάρχουν 5 διαφορετικά σετ. 2 σετ με Προσωπικές Αντωνυμίες(εικόνες-γράμματα), 1 σετ Ονομαστικής πτώσης, 1 σετ Αιτιατικής πτώσης και 1 σετ με Κτητικά Επίθετα.
Οι κάρτες αυτές είναι χρήσιμες όχι μόνο για παρουσίαση και διδασκαλία αλλά και για εμπέδωση-παιχνίδι.

NEW!

Going to the sea

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με τη θάλασσα. Ακόμα και τα πιόνια έχουν εικόνες από θάλασσα. Διαστάσεων A4. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Learn Playing

Επιτραπέζιο παιχνίδι που αποτελείται από 2 Α4 καρτέλες (η μία κόβεται σε 70 καρτελάκια με γράμματα), πλαστικοποιημένες. Περιέχει ζάρι και οδηγίες αναλυτικά.

OFFER

I Am

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση του ρήματος to be στον καταφατικό, ερωτηματικό και αρνητικό.
Διαστάσεων A3. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Bingo Boards

Bingo Boards καρτέλες 2 καρτέλες (για 2 παίκτες) διαστάσεων Α3, με πλαστικοποίηση, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάθε επιτραπέζιο παιχνίδι που αποτελείται από
καρτελάκια.

NEW!

Crosswords (CD-Games)

18 σταυρόλεξα για απεριόριστη εξάσκηση στον υπολογιστή σε λεξιλόγιο και γραμματική
(καταλήξεις –s, -er, -ed, -ing, ανώμαλα ρήματα, ουσιαστικά κ.α.)

Try our Game

NEW!

The Body

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με το σώμα. Διαστάσεων A3. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Endings

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ, για εξάσκηση σε καταλήξεις (ρημάτων & ουσιαστικών). Διαστάσεων A3. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο που κόβεται σε 30 κομμάτια παζλ και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Uncountable nouns

Επιτραπέζιο παιχνίδι, διαστάσεων A3. για εξάσκηση στις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για τα μη αριθμήσιμα ουσιαστικά. Πλαστικοποιημένο. Οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Reported Speech

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας, με στόχο την εξάσκηση στον Πλάγιο Λόγο, γραμματικό φαινόμενο που δυσκολεύει ιδιαίτερα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο διαλέγοντας καρτελάκια με το ρήμα εισαγωγής στον Ενεστώτα. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, 1 Α4 με τα καρτελάκια κομμένα και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

The Clock

Ένα χρήσιμο εργαλείο για την εκμάθηση της ώρας. Ένα ρολόι 20x28εκ. πλαστικοποιημένο, με τους δείκτες του στο κάτω μέρος και ένα διπλόκαρφο. Εσείς κόβετε τους δείκτες και τους στερεώνετε με το διπλόκαρφο.

NEW!

Let’s Count

Είναι ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά με σκοπό να μάθουν τους αριθμούς μέχρι το 10, λεξιλόγιο και πληθυντικό. Παίζεται με 7 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 20 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Let’s play with the Animals

Είναι ενα παιχνίδι για μικρά παιδιά με σκοπό να μάθουν τα ήμερα ζώα και τα χρώματα. Παίζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 2 φύλλα Α4 (40 κομμένα καρτελάκια) λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Wild and Sea Animals

Είναι ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά με σκοπό να μάθουν ζώα και χρώματα. Παίζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 2 φύλλα Α4 (40 κομμένα καρτελάκια) λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Now or every day?

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας, με στόχο την εξάσκηση στην χρήση του Ενεστώτα Απλού και του Ενεστώτα Διαρκείας, γραμματικό φαινόμενο που δυσκολεύει ιδιαίτερα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο αν οι προτάσεις γίνουν καταφατικές. Το παιχνίδι γίνεται πιο απαιτητικό αν ανάλογα με το σήμα γίνουν ερωτηματικές (?) ή αρνητικές (Χ). Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, 1 ζάρι κομμένο, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Passive Voice

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας και με στόχο την εξάσκηση στην Παθητική Φωνή, γραμματικό φαινόμενο που δυσκολεύει ιδιαίτερα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο αν οι προτάσεις γίνουν καταφατικές. Το παιχνίδι γίνεται πιο απαιτητικό αν ανάλογα με το σήμα γίνουν ερωτηματικές (?) ή αρνητικές (Χ). Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, 1 ζάρι κομμένο, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

What is mum wearing?

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, με βαθμό δυσκολίας, με στόχο την εξάσκηση στoν Ενεστώτα Διαρκείας, Ρούχα και Χρώματα. Μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο αν οι προτάσεις γίνουν καταφατικές. Το παιχνίδι γίνεται πιο απαιτητικό αν ανάλογα με το σήμα γίνουν ερωτηματικές (?) ή αρνητικές (Χ). Είναι πλαστικοποιημένο και περιέχει 1 ταμπλό Α3, πούλια, 2 παζλ, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

NEW!

Comparisons

Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στους βαθμούς των επιθέτων. Αποτελείται από 22 καρτελάκια με 3 εικόνες το καθένα και κομμένο ζάρι. Είναι πλαστικοποιημένο περιέχει οδηγίες και λύσεις.

NEW!

Phrasal Verbs

Ένα δύσκολο κεφάλαιο της αγγλικής ειναι αναμφισβήτητα τα Phrasal Verbs. Η απεικόνιση του νοήματος ενός phrasal verb βοηθά αφάνταστα στην απομνημόνευση του. Περιέχει οδηγίες για να το παίξετε με 5 διαφορετικούς τρόπους. Είναι πλαστικοποιημένο και κομμένο για ευκολία.

NEW!

Opposites

Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στα επίθετα-αντίθετα. Περιέχει οδηγίες για να το παίξετε με 5 διαφορετικούς τρόπους και λύσεις. Πλαστικοποιημένο και κομμένο για ευκολία.

NEW!

Colours and numbers

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στους αριθμούς και στα χρώματα. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

UPDATED

Game Board - Cars

Συνοδευτική καρτέλα, διαστάσεων 28x40, με πλαστικοποίηση, δίνει ζωή σε κάθε επιτραπέζιο παιχνίδι με καρτελάκια.

Get on the Train

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο I am, I can, I have got. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Bingo Boards

2 συνοδευτικές καρτέλες, διαστάσεων 28x40, με πλαστικοποίηση, δίνει ζωή σε κάθε επιτραπέζιο παιχνίδι με καρτελάκια.

Tick Tock

Επιτραπέζιο παιχνίδι, για εξάσκηση στην ώρα, διαστάσεων 30x42 εκατοστά.. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Where are you Mr Rat?

Έξυπνο, διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στις τοπικές προθέσεις και αυτές που δείχνουν κίνηση. Παίζεται σε 2 διαδρομές καθώς ο νικητής πρέπει να φτιάξει παζλ και να βγει από το τούνελ. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά και λύσεις. Πλαστικοποιημένο.

Irregular Verbs

Επιτραπέζιο παιχνίδι αποτελούμενο από 60 καρτελάκια για εξάσκηση στα ανώμαλα ρήματα. Παίζεται με διαφόρους τρόπους, δίδονται αναλυτικές οδηγίες. Πλαστικοποιημένο.

Clocks

Επιτραπέζιο παιχνίδι για την εκμάθηση της ώρας. Παίζεται με 2 τρόπους. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 χωρισμένα σε 24 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Make Words

Συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο σχηματισμό λέξεων. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά.

Our Town

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με τα κτήρια. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

UPDATED

Αlphabet (boardgame)

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο αγγλικό αλφάβητο και βασικό λεξιλόγιο. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο.Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

UPDATED

Clothes

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο λεξιλόγιο σχετικά με τα ρούχα. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, πούλια και οδηγίες αναλυτικά.

Tenses

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ, για εξάσκηση στον ενεστώτα (απλό και διαρκείας). Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο που κόβεται σε 30 κομμάτια παζλ και οδηγίες αναλυτικά.

You are the Monkey

Έξυπνο επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση του υποθετικού λόγου. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά και λύσεις.

UPDATED

Partitives

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ που κόβεται σε 30 κομμάτια, διαστάσεων 28x40εκ. για εξάσκηση στις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για τα μη αριθμήσιμα ουσιαστικά. Πλαστικοποιημένο. Οδηγίες αναλυτικά.

Endings

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ, για εξάσκηση σε καταλήξεις (ρημάτων & ουσιαστικών). Διαστάσεων 28x40 εκ. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο που κόβεται σε 30 κομμάτια παζλ και οδηγίες αναλυτικά.

The frogs play scrabble

Συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στο σχηματισμό λέξεων. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά.

Clothes - Puzzle

Επιτραπέζιο παιχνίδι σε μορφή παζλ για εξάσκηση λέξεων για τα ρούχα. Διαστάσεων 28x40 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο και οδηγίες αναλυτικά.

My or mine?

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση στα κτητικά επίθετα και αντωνυμίες που κόβεται σε 20 καρτελάκια. Διαστάσεων 28x40 εκ. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 1 δεκάπλευρο ζάρι και οδηγίες αναλυτικά.

What is Santa Clause wearing?

Έξυπνο, διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση λεξιλογείου με ρούχα, καθώς και ενεστώτα διαρκείας του ρήματος wear (καταφ.-ερωτ.-αρνητ.). Πλαστικοποιημένο. Περιέχει οδηγίες αναλυτικά και λύσεις.

The Sentence Game

Επιτραπέζιο παιχνίδι διαστάσεων 30x42 εκατοστά. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει το επιτραπέζιο, 102 καρτελάκια με λέξεις, πούλια και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο σχηματισμός προτάσεων.

Alphabet

Επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται με 8 διαφορετικούς τρόπους για παιδιά από A΄δημοτικού. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 3 φύλλα Α4 και είναι χωρισμένο σε 78 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού η εξάσκηση στο αγγλικό αλφάβητο.

Numbers

Επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται με 6 διαφορετικούς τρόπους. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 που είναι χωρισμένο σε 24 καρτελάκια, λύσεις και οδηγίες αναλυτικά. Σκοπός του παιχνιδιού η εκμάθηση των αριθμών από το 1 έως το 12.

UPDATED

Summer

Επιτραπέζιο παιχνίδι μεγέθους Α3 για εξάσκηση προστακτικής και go+ing. Πλαστικοποιημένο.

Where...?

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση τοπικών προθέσεων. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 το ένα εξ αυτών είναι χωρισμένο σε 12 καρτελάκια. Λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

Some - Any

Επιτραπέζιο παιχνίδι για εξάσκηση “some - any”. Πλαστικοποιημένο. Περιέχει 2 φύλλα Α4 το ένα εξ αυτών είναι χωρισμένο σε 16 καρτελάκια. Λύσεις και οδηγίες αναλυτικά.

footer banner